smag
på naturen

Velkommen


Hos Sanketure skaber vi virksomheds oplevelser i unikke omgivelser med naturen som hovedelement. Vi sammensætter og skaber rammerne om en oplevelse ulig nogle andre restauranter og workshops du før har oplevet. 

Gastronomien og oplevelsen fylder allermest hos os.

Med en uddannet kok og sanker med erfaring til at levere til Michelin restauranter som Alchemist og en af verdens 50 bedste cocktail barer som Ruby.
Vi har styr på naturens vilde ressourcer, smage, teknikker og hvordan du kan få en oplevelse der vil blive husket i flere år.

Svampeture
Teambuilding
Bålmad
Mad workshops
Vilde middage
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.

vild workshop

vild mad workshop

guidet sanketur hvor I bliver introduceret til naturens vilde mad og efterfølgende begynder madlavning over bål med drikkevarer tilgængelige til at nyde imens vi sammen får lavet alle retter klar.
Spisning foregår sammen som retterne bliver klar og med plads til at nyde naturen, omgivelserne og fællesskabet.

september - april

østers safari

På Sjælland kan vi finde de invasive stillehavsøsters og lære dig at åbne og nyde helt friske østers.
Medbring waders og et net og sammen søger vi efter østers og lærer dig at åbne dem sikkert og serverer dem med vilde vinaigrette og et glas champagne.

vinter

jul i en bålhytte

En uforglemmelig julefrokost eller middag foregår i naturen. Kom med i en overdækket bålhytte og mærk hvad bålet gør for varmen, hyggen og et måltid fyldt med smag og naturens råvarer sammen med det julemad du kender.

efterår

Find spiselige vilde svampe

Tag på svampejagt i den store svampesæson om efteråret. Vi lærer dig hvor du skal lede efter de bedste spiselige vilde svampe. Vi identificerer dem og gennemgår alles fund for at sikre der kun erlækre spisesvampe med hjem. Svampejagten kan sluttes af med en let frokost med svampetoast eller svampecreme og pasta.

med på tur

Natur oplevelser året rundt

Naturen kan nydes året rundt, selv om vinteren.
Der er intet som at nyde et måltid og et glas rødvin der damper i vinterens kølige temperaturer.
Åbne østers ved vandkanten og nyde et glas champagne i det tidlige forår hvor frosten stadig bider lidt og fuglene begynder at kvidre.
Efterårets regnskyl og heftige vinde der blæser bladene af træerne er den bedste tid til en svampejagt efterfulgt af en langbordsmiddag ved bål hvor svampene bliver forvandlet til et lækkert måltid.
Naturen kan nydes året rundt, og vi kan vise dig hvordan.
This image for Image Layouts addon

Vinter

This image for Image Layouts addon

Forår

This image for Image Layouts addon

Sommer

This image for Image Layouts addon

Efterår

Image

Anmeldelser

Kontakt

Telefon: 29884588
kontakt@sanketure.dk