Book et inspirerende foredrag
Naturens indflydelse på gastronomi
Oplev et inspirerende foredrag, når Thomas og Nina tager jer med på en rejse gennem naturen og dens dybe forbindelse til gastronomi.
De inviterer jer til at udforske, hvordan naturens friske smage og råvarer kan skabe en ny dimension i jeres madlavning og give jer nye øjne på de ingredienser, I arbejder med.
Thomas har som faglært kok et unikt syn på hvordan den vilde mad fra naturen ændrede hans tilgang til råvarer.
De inviterer jer til at udforske, hvordan naturens friske smage og råvarer kan skabe en ny dimension i jeres madlavning og give jer nye øjne på de ingredienser, I arbejder med.
Thomas har som faglært kok et unikt syn på hvordan den vilde mad fra naturen ændrede hans tilgang til råvarer.
Et nyt perspektiv på råvarer
Du vil se dine kendte råvarer i et nyt lys og få en bedre forståelse af hvorfor et bæredygtig brug af sine råvarer er vigtigt, samt se nye muligheder med både de råvarer du kender og nyde dem der gror vildt i naturen.
Vi udforsker, hvordan kombinationen af traditionelle ingredienser og vilde, naturlige smage kan åbne op for nye kreative muligheder i køkkenet.
Denne tilgang hjælper dig med at forny og revitalisere dine retter.
Vi udforsker, hvordan kombinationen af traditionelle ingredienser og vilde, naturlige smage kan åbne op for nye kreative muligheder i køkkenet.
Denne tilgang hjælper dig med at forny og revitalisere dine retter.
For køkken professionelle
De tilbyder en dybdegående indsigt i, hvordan du kan transformere dine kulinariske færdigheder ved at inkorporere naturens smage.
Når Nina malerisk forklarer hvordan sanserne bliver stimuleret af naturen, de smage, teksturer og aromer der er tilkoblet når man selv finder sine råvarer og hvordan du kan få det med i din madlavning.
I vil opleve hvordan en tættere forbindelse til naturen kan forbedre din kreativitet og skabe nye muligheder i dit professionelle køkken.
Når Nina malerisk forklarer hvordan sanserne bliver stimuleret af naturen, de smage, teksturer og aromer der er tilkoblet når man selv finder sine råvarer og hvordan du kan få det med i din madlavning.
I vil opleve hvordan en tættere forbindelse til naturen kan forbedre din kreativitet og skabe nye muligheder i dit professionelle køkken.
Den vilde madrejse
Gå i dybden bagom Thomas og Ninas vilde mad rejse.
Hvordan de gik fra at sanke selv, til at levere til verdens bedste restauranter i Danmark!
Hvordan får man 5000 gæster med ude i naturen om året og kan man det og stadig passe på naturen?
Få svar på alt dette og mere når de åbner op for baghistorien og hvad det kræver at få folk ud i naturen!
Hvordan de gik fra at sanke selv, til at levere til verdens bedste restauranter i Danmark!
Hvordan får man 5000 gæster med ude i naturen om året og kan man det og stadig passe på naturen?
Få svar på alt dette og mere når de åbner op for baghistorien og hvad det kræver at få folk ud i naturen!
ENGLISH SPEAKING?
Not a problem.
Our cofounder and CEO Nina is fluent in English.
Not a problem.
Our cofounder and CEO Nina is fluent in English.
Let us know when enquiring about an event.
Book dit foredrag nu på
booking@sanketure.dk