Hvem er Sanketure?

Gastronomi, natur, formidling og oplevelser der samler folk

Image
Image
Image
Image

Kokken og sankeren

Thomas Askov
Thomas AskovMedstifter & Kreativ CEOTlf: 29 28 78 19
Gastronom dækker ikke kun Thomas' uddannelse og virke, men også hans passion og drivkraft i livet. Med skarpe smagsløg og æstetisk sans sørger Thomas' for at spiseoplevelsen ikke kun smager godt men også gør noget lækkert for alle sanserne. Han har altid helhedsoplevelsen i tankerne og særligt hans vision om at naturen skal indgå i måltidet både i rammerne såvel som fysisk repræsenteret i maden. Mere simpelt så kalder han det "smag naturen".
Nina Fay Christensen
Nina Fay ChristensenMedstifter & CEOnina@sanketure.dk
En stærk formidler og fortæller finder man i Nina. Med en passion for alt hvad hun gør, og særligt mennesker, smag og natur er hun en skarp sanker og formidler, der lukker dig ind i hendes verden og den gastronomiske måde at se og bruge naturen på. Med omtanke og hensyn for natur og mad kan du forvente et videns bibliotek hos Nina og hendes evner til at få selv den mindste urt til at virke som den vigtigeste ting i verden. Naturens muligheder er tydelige efter kort tid med Nina som har mottoet "det skal være vildt hver dag".

Naturens spisekammer
er vores ekspertise

Med mere end 300 afholdte sanketure, workshops, vilde middage, svampeture og vilde cocktails for virksomheder som Coloplast, Novo Nordisk, Stryhns, Novo Zymes, NewSec, MOE, FOSS, Destination Sjælland, Addifab og flere. 

Vi er erfarne sankere og gastronomiske konsulenter i vild mad, og leverer vilde råvarer til blandt andet to stjernet Michelin stjernet restaurant Alchemist, Dragsholm Slot, JA TAK, restaurant Nimb, Barabba såvel som andre restauranter og cocktailbarer som Ruby i Danmark. 

Du kan trygt regne med at få viden om vilde råvarer og masser af velsmag med SANKETURE!

Hvad kan vi?

Gastronomisk fokuseret sanketure betyder at vi fokuserer på smag, tekstur og brugen i madlavning

Vi giver dig værktøjerne til at finde, identificere og bruge den vilde mad og få det til at smage godt!

Kontakt

Telefon: 29884588 & 29287819
booking@sanketure.dk