PROFESSIONELLE
KØKKENER
KØKKENER
INSPIRATION FRA NATUREN
Alle har brug for inspiration
- nye rammer, råvarer og energi fra SANKETURE kan give netop det.
- nye rammer, råvarer og energi fra SANKETURE kan give netop det.
Om det er til køkken professionelle fra kantiner, restauranter, caféer eller fødevareproducenter, så er inspiration fra naturen aldrig en fejl.
Få naturlige råvarer i centrum ved at bruge lokale urter, der er i overflod fra naturen omkring os. Om det er urter, svampe, bær eller frugter. Gør det bæredygtigt ved at bruge det ukrudt andre fjerner fra haverne, og få det frem i maden som den oversete ressource vild mad er.
Få naturlige råvarer i centrum ved at bruge lokale urter, der er i overflod fra naturen omkring os. Om det er urter, svampe, bær eller frugter. Gør det bæredygtigt ved at bruge det ukrudt andre fjerner fra haverne, og få det frem i maden som den oversete ressource vild mad er.
VERDENSMÅL#2
STOP SULT, OPNÅ FØDEVARESIKKERHED OG FORBEDRET ERNÆRING SAMT FREMME BÆREDYGTIGT LANDBRUG.
Når vi får oversete råvarer og ressourcer der er omkring os, med i maden i de professionelle køkkener, vil gæsterne tage de indtryk, smage, viden og inspiration med sig.
Det kan endda inspirere til at genskabe made i deres eget køkken, med det såkaldte "ukrudt" fra haven, som smagte skønt da de fik det serveret.
Drop krydderurter fløjet ind fra lande omkring os, lad os bruge de ressourcer i naturen omkring os - det kan kun være mere bæredygtigt!
VILD MAD TIL JER
Personalet med på sanketur
Levering af vilde urter, svampe, skud eller pynt
Smagsudvikling med vilde urter af faglært kok Thomas Askov
Vild mad ekspertise af sanker Nina, der leverer til top restauranter.
Levering af vilde urter, svampe, skud eller pynt
Smagsudvikling med vilde urter af faglært kok Thomas Askov
Vild mad ekspertise af sanker Nina, der leverer til top restauranter.